Friday, February 18, 2011

Pon3 pon3 pon3.. kereta kecilku berbunyi....



Kereta siapa yang berbunyik tu ye?? Dah terang2 tulis kereta kecil kan..Maka, kereta Qaisz lah yang berbunyi..

Murah rezeki Qaisz.. Kejadian pada hari Isnin petang hari tu. Dapat call dari mak mertua tanya ktorang ada tak kat umah. Plan memang nak ke rumah mertua malamnye tuh. Sekali mak cakap mak takde kat rumah malam tu. Tak sampai berapa minit tetiba mak ngan ayah dah sampai umah kami.

Mula2 ayah bagi Qaisz senapang mainan ngan baju bola 2 helai. Masa tu saya kat dapur tengah buat air, time hidang tu mak cakap pergi tengok ayah buat apa kat luar tu. Fulamakkkk.. Ayah keluarkan kereta dari kereta dia..(Ada faham ka??) hahaha..

Ayah belikan Qaisz kereta baru tuuu...Siap ada remote control lagi. Hehehehe..

Baju bola ngan senapang baru dari atok usopnye..muka keras je Qaisz ni..hehee

Ok. Dah mula buat gaya dah..hehe
rumah bersepah..baru balik dari Perak masa ni..
tak dan nk ngemas..

Tadaaaaaa....
Ni la kereta baru Qaisz...

Jom jalan2 ngan Qaisz..
hehe

Terima Kasih atok ngan nenek...
Nanti Qaisz datang umah atok usop bawak kereta ni ye...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...