Wednesday, June 15, 2011

Majlis Pertunangan Farrah & Rafi



Ahad lepas sepupu saya bertunang dengan pilihan hatinya. hehehe


Saya kan tetiba kan tak tau nk tulis apa..buleh tak?? hehehe


adehhh...pe kata korang layan gambo...


Mak yong in the houseeee...muahaha
Gemok nye laahhh...
ni bukan baju peknen ye..ni baju maxi..
orang tak peknen pon leh pakai baju ni apa..wekeke..


Pelamin untuk sarung cincin dan bergambar


Abang Qaisz


Yang ni semua hantaran dari pihak perempuan...





















Haihhh..susah nye nk update laa..mozilla lak cam apa..boleh tak kuar header blog bila aku bukak..tak kisah laa blog saya ke blog orang lain ke..hangin je..pestu bila kite klik new post dia tak kuar icon2 cam nk tukar font size ke apa...gambar lak tak leh nk copy paste..adoiii.....

2 comments:

Anonymous said...

Kak mana gambar lain2 lagi,nk tgk..

cik helena said...

hantaran tunang dia macam hantaran nikah jee,.,wuwuw banyak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...