Friday, October 7, 2011

Set Bersalin & Bengkung - Done!!!



Salam semua. waduh waduh. udah lama kita ngak ketemu ya. hehehe.

Mau tidak. Dah berapa kali nak update blog tapi akhirnya kecundang jua. sampai dah tumbuh cendawan dah kot blog ni. Kesian kat my biras, Shida. Asal bukak blog akak dia nih mesti dia kuciwa. Sebab tak berupdate2 ye. hehe. Nih akak dah update sikitttt..hahaha

Hari tu dok pikir pikir nak memilih set bersalin yang mana satu. Sekarang ni macam2 jenama ada kan. Ko tinggal pilih dan sediakan ongkosnya saje. Setelah bertanyakan pada kawan2 dan pengalaman mereka. Maka saya telah membuat keputusan untuk memilih set bersalin Nona Roguy.

Terima kasih Shiemz sebab bagi tau aku pasal benda ni. Dan terima kasih sebab sudi membeli dan mengeposkan barang ini.hehehe

Sebab utama adalah melawaskan pembuangan. hehehe. Almaklumlah kadang kadang susah nak membuang. jadi untuk yg terbaik, saya amik set ni je lah ye.

Bengkung pulak saya main rembat je Leesa Formula nye bengkung. Itu je yang ada masa tu. Malas nak carik tempat lain.

Untuk persediaan dalam pantang, barang2 dah pon selesai di beli. Alhamdulillah. Tinggal tunggu masanye sahaja. Boleh relaks2 dah ni. Cuma pati ikan haruan je belum beli. Itu nanti encik suami boleh carikan bila dah bersalin.. hehe


2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fieza .. timme aku dulu c-set kena tegur dgn dr. jgn mkn ikan haruan .. doc kata luka dlm tue tak baik elok melekat .. so aku skip ikan haruan tue

_nurazeera_ said...

akak! :) how are you? akk tgh tggu hari eh? due buln dpn kn? semoga shat selalu ye..t.care ok!
*mesti x sabar kn?*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...