Friday, November 21, 2008

Susu Dumex Dugro


Semalam time lunch saya ke 99 mencarik susu Qaisz...
sebab stok kat umah da habis..sekarang kang Qaisz asik sembelit jer..
So, dalam byk2 susu yang pernah saya tukar, susu dumex je belum di try lagik..
maka, semalam saya pon belilah dumex dugro ni..
harap2 ok lah...
Kepada uols2 sume, tlg lah berikan pandangan / testimoni tentang susu ni..chewahhh..hehehe..
ye laa..saya nk tahu ok ke x susu ni...
hihihi...

7 comments:

UmiHannan said...

hai..1st time drop by kat sini.my son minum susu ni,perisa asli.so far ok je tp kena tahan skit la sbb najis dia bau kuat compare ms dia minum susu2 lain. :)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

thanks sebab singgah blog saya..
lenkali dtg lagi ekr..

oo..anak akak minum susu ni gak erk..
busuk x pe...janji x keras..hihihi

Sue@MamaMaryam said...

oo dl maryam minum susu ni dia sembelit.. sy br tukar dia sustagen..al-hamdulillah ok.. xuba lah dl.. perut budak x sama.. sebelum dumex maryam minum anmum ...

ghimau said...

dulu masa kecik2 pun saya selalu minum susu ni :P

salam perkenalan dari ghimau

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mula2 kita bg adam susu enfagrow A+ .. tp adam 2 thn tukar ke dugro honey .. ok jer .. adam suka giler ... selera mkn pun ok ... harga dugro ni kt 99 jer murah .. tmpt lain mahal sket ...

* ayu * said...

alamak! akak pun x de pengalaman lagi la yang..
dh try search over the internet??

moga qaisz cepat ok and moga susu ni ok dgn dia..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak sue,
oo..dulu maryam minum ni gak erk..
ntah ler..da cuba gak..tp still sama je..x der perubahan..pas ni nk tukar susu apa pon da x tau da...

ghimau,
yer ke..ingat lagi ek dulu minum susu apa..hehe
salam perkenalan gak..

diana,
adam pon minum susu ni gak ek..
tu ler kat 99 murah skit..

kak ayu,
dah search da...
tp da bape hari try bg susu ni still sama jek..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...