Monday, November 24, 2008

Majlis Perkahwinan Lynda & Imran

Hari sabtu malam ahad saya, hubby, qaisz ngan mak saya ke rumah pengantin kawan karib saya time skolah rendah dulu..hehee...kawen gak si mas ni erk...kitorang panggil dia mas...sbb nama dia maslynda...datang awak gile..kul 8 malam da kuar umah..pengantin pon x siap lagi..tgh make up..
saya dik kuar masuk bilik dia berulang kali pon dia still x siap lagik...malas nk tggu lagi dekat kul 9 malam saya pon balik...

Kepada Maslynda & Imran,
Fieza doakan semoga mahligai yang di bina berkekalan hingga ke akhir hayat.
Amin...

Ni ade beberapa keping gambar yang sempat saya snap..hehehe...
Layan lah yer...
tapi gambar pengantin x dapat snap ye..sbb pengantin tgh make up...

Pelamin Purple..Cantik kan...


Hantaran dari belah lelaki..


Kasut Guess..hehe..


Handbag Guess..

Gubahan sireh yang simple..tapi menarik


Kain baju..

Hiasan Katil..


Bunga Katil..


Last skali..Gambar tangan pengantin..hehehe


Hehehe...

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

LA..MANA PENGANTINNYA FIZA? ISK..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

eila,
pengantin tengah make up ler..
huhuhu..pestu dia ngah pki baku maxi yang half tu..
x pasal2 kang kene marah amik gmbr tu...

cintaKusayangMu said...

mane panten nye kak???tngn panten je ader...heheh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

cintakusayangmu,
adeh..panten ngah seksi..mampos akak kang klu snap gmbr seksi pehtu masuk lam blog...
hehehe
thanks erk masuk blog akak...

* ayu * said...

sweet je kaler lilac nih kan?

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ayu,
tu ler pasal...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...