Monday, November 24, 2008

Tupai, Shaggy & Lala

Ha..sape tupai, shaggy & Lala tuh...hehehe...Nak tau ke sape??...
Nama2 tuh adalam nama2 kucing..muahahaha...kucing2 kt umah mertua saya ngan kucing datang kat umah saya...

Ok..Tupai ngan Shaggy ni kucing belaan family mertua saya..Geram je saya tengok derang tau..
Gemok tol badan Shaggy.. Tapi bile kene air jadi kurus keding..harap bulu je banyak..hahaha...
Yang tupai ni lak sebab ekornya macam ekor tupai..Tu yang mereka bagi nama tupai..
Family hubby saya memang suke bela kucing..Kucing2 yang datang sume suke lepak situ. Sebab derang rajin bagi makan kt kucing2 tuh...hehehe..
Qaisz lak pantang nampak..Kalau datang umah mertua , x sah dia hugahnye kandang kucing tuh..habis gegar2 kucing tuh..hehehe...Tapi, saya x bagi Qaisz main sangat ngan kucing..Yelaaa budak kan..kang senang batuk le apa le..hehehe

Yang Si Lala lak, kucing ni asalnye kucing jiran kepada mertua saya..Ntah camane si Lala leh ade kt area2 rumah saya..Mulanya saya x tau tu kucing sapa..Skali masa time raya family mertua datang beraya ke rumah saya..Derang perasan ade kucing.. Adik ipar saya tye le tu kucing sape kan..Saya cakap kucing datang..x tau sape punya..Last2 dia gelak..Then baru dia citer tu kucing jiran dia..Tapi jiran nye dah pindah ke Melaka..hehehe...Saya nak bela pon x bleh..sebab mak saya x bagi bela kucing ler..huhuhu..sedih gilo....
Jom kite tgk gambar kucing lak ye..


Ni adalah Tupai..muke tengah bengang..hehehe



Wekekeke..bengang je si Tupai ni...hahahah



Ye lah.. ye lah...kuar lah dari kandang ko tuh...


Ni adalah Shaggy..Sangat pemalas..pestu mengada2..hehehe


Ni adalah Lala..kiut kan..hehehe

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

uihh..eila minat kucing..tp dulu laaa..la ni tak minat since hubby alah dgn kucing...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

eila, fieza pon minat kucing gak..hehehe
geram je tgk kucing kan..

lily lotus said...

alalahaiii..nama memasing yg tak tahan tu..kiut jerrr

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak lily,
tau tak pe kak..hehehe...
kucing pon nk tau glemer gak...

* ayu * said...

nak peluk shaggy leh x?

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ayu,
peluk ler..hehehe
x best pon...sbb shaggy ni harap bulu je..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...