Wednesday, January 21, 2009

Terima kasih Kak Ez@. Kak M@L@, @ziZ@n & f@rr@

Entry ni ditujukan khas buat kawan2 ngan kazen2 saya... Terima kasih saya ucapkan kerana korang dah menolong saya di saat2 genting time lunch tadi... jasa dan pertolongan dari korang sumer memang saya hargai.. Semoga korang dimurahkan rezeki selalu...

Dari Kiri:-Farrah, Kak Eza, Kak Mala & Azizan
Sorry ek aku cilok gambar korang dr blog ijan...

Kepada Kak Eza a.k.a CEO, terima kasih belanja saya makan sizzling dgn "benda (korang je yg tau)" itu...Dan terima kasih sebab amik saya dan hantar saya kat opis..hehehehe....

Kepada Kak Mala plak, terima kasih sebab memahami ku...hohohohoho..Kak Mala mmg kepala giler2...wakakaka

Kepada Azizan a.k.a kazenku, terima kasih kerana kau mencari bantuan untukku disaat2 genting.....idea ko itu mmg aku hargai...kau dah byk tolong aku beb...

Kepada Farrah a.k.a kazenku jugak, ko mmg banyak tolong akak..hehehe..terima kasih gak bagi akk "benda" ngan lanje air ..hahahaa...

Kepada korang semua, terima kasih lah banyak2 ye....Korang memang best!!!...

2 comments:

eza said...

hiisss....x yah ler mentioned kat cni aku CEO...hahahah....
Ala fiza tu perkara kecik jer...mana yg aku leh tolong aku tolong ler....ari ni hari ko
sok lusa ntah2 hari aku plaks.
kita sebagai umat manusia harus bantu membantu....
eceh...ceh..ceh...apa yg aku merepek kn ni setan....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak eza,
malu tau sebenarnya ni..
tp buat2 muke tak malu je tadi..hahaha
itu betul...sape lg nk tlg klu bukan kawan kan..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...