Monday, March 16, 2009

Last Day @ Sunshine

Pepagi lagi anak2 buah dah bising2..derang ajak mandi kolam lagi sebelum check out kul 12.00..
Saya nk turun gak tapi Qaisz lom bangun..x lama pestu baru dia bangun..saya siapkan Qaisz bawak p kolam pepagi...hahaha..mula2 Qaisz x sabar nk masuk dalam kolam tu..skali bila masukx sampai bape minit badan dah gigil2..bila saya angkat dai nangis nak jugak mandi...tapi saya x sampai hati tgk dia gigil2 cm tu skali...terus angkat dia..pakaikan towel...hiks..hubby lak sambung mandi kt kolam tu..memang sejuk pon airnye..pestu saya naik atas mandi kan Qaisz..kemas2 baju ngan bag sebab dah dekat kul 12.00 dah..

Dah le lif kt situ satu jek.. kene ler tggu lama skit..sebab ramai yg nk check out...Qaisz masih meragam nk berak.. Saya lak memang da penat sangat.Tapi kami x terus balik. Kami pergi ke Medan Selera nak cari ole2. Kat situ kan ade jual memacam. Tapi saya x beli pape pon. Masa tu Qaisz tengah tido. Bila memasing dah siap shopping, ktorang pergi makan lak.
Time makan ni memang Tuhan menguji kesabaran saya kot. Sebab si Qaisz menangis punyalah kuat. Dah tu x nak ikut orang lain pulak tuh. Saya dapat makan 2-3 suap jek. Lepas tu terus x der mood. Saya basuh tangan terus bawak anak saya masuk dalam kereta. Pasang ekon. Boleh plak dia benti dari menangis. Haihhh..Qaisz..Qaisz...kenapa le ko x nak ngan orang lain.
Bile sumer da siap makan, apa lagi..balik ler..hihi..

Apape pon percutian ni memang best..walaupon banyak dugaan saya tetap rasa happy..Happy sebab family berkumpul ramai2 cam ni..meriah je rasanye..
Saya pon nak ucapkan terima kasih kepada Abang saya yang sulung iaitu Abang Li & Kak Nani kerana derang dah blanja kitorang sumer tidur kat Sunshine. Semoga Abg Li & family dimurahkan rezeki.
Lepas ni kita buat collection tuk next trip plak ye...muahahaa....




3 comments:

SyaNa said...

tak sehat ye anak ko..
tak puas melepas tu le meragam kot..
takpe la nxt time repeat gi holiday lg ye..

ko takot tak??tingat butir bicara ym kita..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Syana,
tu le pasal...x puas melepas..perut rasa x selesa kot...

memula masuk aku x rase pape..
skali bila aku tgk bilik aku tuh,
rasa lain macam jek..
aku terus baca pape..
katil tu aku kibas2...aku x akan sorang2 masuk bilik..kalau masuk pon kejap je..pestu cepat2 aku kuar..muahahaha...bilik air ade kt dalam bilik aku gak..tapi aku x guna...
aku mandi kat bilik air lagi satu..
hiks..

ijan@2 aka ummihakimi said...

woi..
semedang soping.....
tpi x nampak plak beg2 lastik...

tuk aku x de ker??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...