Tuesday, April 21, 2009

Dari Blog Suami Tersenta...

Ni saya copy paste dari blog En Cerpelai...

Alhamdulillah..


Baru-baru ni gua dapat satu job dari sebuah syarikat penerbitan majalah. Bertambahlah lagi rezeki gua anak-beranak. Job tu pulak datangnya dari syarikat yang menerbitkan majalah feveret gua selama ni. Kalau nak tau, sila rujuk post-post gua yang lepas ye?.. Kehkehkeh..!!

Dengan pertolongan dari rakan yang telah establish kat situ, akhirnya gua diberikan peluang untuk meneruskan minat menulis gua ni ke dalam majalah diorang. Tapi gua buat sebagai freelance je..!! Dan pihak editor majalah tu dahpun telefon gua pagi tadi untuk terangkan apa yang perlu bila nak claim nanti. Gua juga akan mengebom.. eh?.. melawat opis diorang awal bulan depan..!!

Bila segala-galanya dah confirm, baru gua akan ceritakan perkara yang sebenarnya.. Maaf pada kawan-kawan sebab cerita Seruling belum dilunaskan lagi.. Gua sibuk sikit dengan job baru ni..!! InsyaAllah gua akan buat bila gua dah betul-betul rileks.. Mungkin besok ataupun lusa..!!

Alhamdulillah...dari doa keluarga dan rakan2 semua, rezeki kami makin bertambah...Terima kasih kepada rakan2 yang mendoakan kami sekeluarga..
Dalam saya sibuk meniaga kain, suami lak dapat job baru dari syarikat majalah MOY..Memang dah lama dah tau pasal ni tapi malas nak heboh2kan dulu..Ni pon atas pertolongan dari Kak Roseharisa, Pandan , Kak Cha dan yang lain2...Terima kasih dari kami sekeluarga...
Oh ya..Nanti kalau keluaran cerita suami saya di majalah Apo? , saya akan war2kan ye...hihihi...

7 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aminnn rezeki tue fieza ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

weih..
aku bley dpt free ke majalah tu??

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Diana,
terima kasih..
tu ler..
rezeki kami..
Alhamdulillah..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ijan,
ko nak free ek..
ko cuba g kedai majalah..
ko g tau mamak tu yg ko dapat free majalah ni..
ko sebut je nama aku..
tgk pe kata mamak tuh..
hiks

M@L@ said...

bertambah2 rezeki korang sekeluarga... moga berjaya utk laki ko..
& utk ko moga ko jd bisneswomen yg berjaya.. nanti leh dpt discount beli kan ko kain ela yer...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak mala,
amin...terima kasih kak mala..
InsyaAllah... ada diskaun..
hihi

SyaNa said...

best kan..time2 ni plak dtg bertimbun rezeki..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...