Thursday, April 30, 2009

Tag Dari Syana...tentang blog katanya,...

1. nyatakan usia blog anda (bg la tarikh yg specific)


8 Julai 2008 ...baru 9 bulan..jap lagi bersalin ler..hahaha



2. terangkan kenapa anda berblogging..(kalu ada cite disebalik kisah anda mula berbloging nie pun..citekan jer..)


asik baca blog orang je kan sebelum ni..tingin gak nk ada blog sendiri..nak tau camae happynye berblog...mmg happy dapat ramai kawan2...



3. nyatakan blog pertama yg anda bace (kalu masih ingat)


tak ingat ler..tapi rasa2 blog pertama adalah blog Kak VP..Viruspadu blogspot




4. letakkan n3 pertama dlm blog anda..(means ur 1st entry la)

~Salam Perkenalan~

biggrinAssalammualaikum biggrin

mrgreen Hehehehe...ni ler pertama kali wat blog sendiri...rasenye x der pape yg nk di ceritakan kat sini...

sesaja wat blog ni sbb selama ni asik tgk blog kengkawan jerk...da lama nk wat tp x der masa...ari ni bos x der..bleh ler wat blog ni...ekekekke....

biggrin Ok ler..meh sini saya cerita pasal diri dan keluargaku..ekekeke...saya ni da kawen ngan pilihan hatiku ler..nama beliau ialah En. Yusman Fazzamy B. yusof pada 05/06/2005....agak lama jugakler kami menuggu utk mendapatkan cahaya mata..lebey kurang setahun stengah baru kami dikurniakan cahaya mata..Alhamdulillah bersyukur sgt....

wink Permata hatiku ini dilahirkan pada 11/08/2007...anak lelaki dan namanye ialah Azwar Qaiszar...skang ni pon dia dah nak masuk 7 bln..tersangatlah comel...da pandai meniarap..da pondai joget da...dan lagi satu dia da tau kalau ibu dia nk kuar..mesti nangis nk ikut....sangat suke bermain ngan ayahnye...muke pon sejibik mcm ayahnye....hehehhe..anak bapa...hahahaha....apa??..plan nk tambah anak??...ermmm..rasenye lambat lagi kot...sebab nk tggu my hero ni besar...bukan per masalah ekonomi pon salah satu sbb gak...InsyaAllah klu rezeki kami bertambah maka teringin jugak ler nk peknen cam dulu...rase rindu lak saat2 mengandung nih..ekekek....tp bukan dalam masa terdekat ye..hehehe

Lagi apa nk cerita erk ..ermmm...rasenye tu jer lah wat masa ni...daaaa...mrgreen


5. huraikan entry tersebut (cite la sikit knp tulis entry tu)kenapa tulis entry tu?
permulaan ler..kenalkan diri n family kat korang..hahhaa




6. letakkan satu pic yg anda paling suka dlm blog anda.






7. harapan anda
harapan saya supaya saya kekal berblogging smpi ketua..haha..x kisah ler ade org nk baca ke tak...bleh gak buat kenangan kan...


8. pas tag nie pada sape yg anda nk

- ijanlagie
- kak mala lagie
- cerpelaisuamikulagie
- kakezalagie

1 comment:

*ayu* said...

fuh lega... x kena.. hehehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...