Monday, June 22, 2009

Lepak kat Tasik & Fish Spa

Dah penat duk Alamanda, ktorang gerak ke tasik..(Tasek ke??..ntah ler)...hehehe
berbincang sesuatu, bergambaran dan yang paling best 1st time buat Fish Spa ni..
hahaha..sape2 yg tertekan tu p buat ler..kompom korang asik gelak je..sebab geli...tp da lelama rasa biasa jek..cam semut2 tuh..huhuhu

penat dah menaip ni..layan gambar ye!!

Qaisz ngan jajan yg diberikan oleh uncle Anip...skemanye ayat..

Kami ngan Aini...

1st time main jongkang jongkit...hehehe

Ktorang tengah kegelian nih..

Seb baik anak ikan..klu dia letak ikan pirana tak tau le...

En Cerpelai gataiiii...dia snap montot pelancong ini...

Sorang lagi budak ni tak tau anak sape..bile tgk enpon baru nmpk ada budak tompang enterprem...

Semangat waja..khusyuk tul berbincang pasal trip ye..klu x jadik tak tau le cheq...

Ni semua tgh dengar potpetpotpet dari saya..manakala EN Cerpelai lak tgh snap gambar ni.
Fieza : Meeting pasal trip smpi ke Putrajaya...korang pastikan trip ni jadik tau!!..kang agih2kan tugas ye..yang aku tau, aku bawak perut jek..hiks
Mereka : Ek eleh...mana aci..

psstt..yang lelaki berbaju kuning dan perempuan bertudung kuning tu suami isteri tau...
susah nk jumpa derang..ari tuh baru dapat berjimbaan bersama2...


Align CenterCun tak kami??
lalalalaaaaa............

ok..lepas tu ktorang g makan kat Warisan...
tak ler sedap mana pon...
tapi bleh lerr klu dah lapar...
ktorang smpi umah kul 11.30 malam...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...