Wednesday, August 5, 2009

Buih-Buih Cinta




Siapa ada tengok citer Buih-buih Cinta kat TV3 setiap hari isnin?
Best wooo citer ni...lakonan Lisdawati ngan Malik Kumbo..eh! silap lak ngan Fauzi Nawawi ke Nawi? aku tak hengat ler..hehehe...apa2 lah..
pestu Varnida Imran ngan Suami dia pon ada berlakon gak..
citer ni best sangat tau...romantik..klako pon ada..hahaha....

aku tak reti nak wat sinopsis pasal citer ni..
korang google le kat memana..tak pon isnin depan korang tengok ler kat TV3 tu erk...
hehehe

16 comments:

mama tisya said...

tk tgk pn citer ni cz tk suka la tgk lisda dlm iklan ni mcm over gtu tp mmg pki la milk bath johnson ni..mmg best

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nak tengok tapi tengok iklan citer ni jer ..

selalu terlepas... hehe..

SyaNa said...

cite ke iklan??
nape aku tak pernah tau
huwaaaaaa nmpk sgt jarang tgk tv :p

*ayu* said...

ada vanidah??
aaallaaaa x sempat tenngggook.....

rugi!

Dj Epoi said...

Gua dari layan tv lagi baik gua layan internet......

P/s Dului minat gak kat V....sejak dah beranak pinak nih dah maleh!!!! heheheheheheh

ijan@2 aka ummihakimi said...

woi.. aku x suke beb.. lisda cam mentel... wekekekkekeke...

helena's said...

best2!suke@

Redbloodsnow said...

erksss...x taw ler plak zie ade citer neh. zie neh asal balik keje tros terperok dlm bilik. mane x nyer jd katak bwh tempurung kan..miahahaha

:D

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

mama tisya,
hehe..mmg pon..tapi suke tak gedik dia tu..hiks..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak azrina,
lenkali set alarm..
kehkehkeh...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
yang...cerita..
tapi iklan pon ada gak..
hehee

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ayu,
iyeee...ada varnidah..
syokk giler...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Bro Wallaweeiii,
hahha...yelaa..
dulu lom ada anak mmg layan tv...
skang da ada anak ni, layan citer yg best..
tp klu kt umah ade tenet, mmg saya layan tenet le..
hiks

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ijan,
aku suke lisda mentel2 ni..
hahah

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

cik hek,
ada tgk ke??
hehee

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

zie,
ramai yg tak pasan citer ni..
sbb start kul 7.30 malam..
time tu orang dok sibuk nak solatkan..
hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...