Friday, August 7, 2009

Congratulation to Nurul Nadirah a.k.a along

Esok anak buah aku konvo kat UPM...
aku tak dapat join sebab risau le pasal H1N1..
yang pergi cuma kakak aku n abang ipo iaitu mak bapak kepada anak buah aku ni..
Terharu rasanya bila dia dah konvo ni..
Tercapai jugak hasrat kakak aku ngan mak aku nk tengok salah sorang ahli keluarga kami ni berjaya...

Ni lah anak buah aku tuuu...hihi

yelaa...adik badik aku sumer skolah smpi tingkatan 5 je..
termasuklah aku.. ingat lagi dulu aku dapat surat tawaran sambung belajar..
tapi swasta laa..bukan gomen..hehe..keputusan aku bukan bagus sangat pon..
tp Alhamdulillah lulus lah jugak...
masa dapat surat tawaran dari Universiti Multimedia tu, aku da suka sangat da..
tapi masa tu lom ada lagi SSPN ni...so, mana nk cekup duit tuk pendaftaran sumer tu...
bapak aku dah pencen masa tu..mana ada duit..
nk mintak tolong dari abang aku, kesian plak sbb dia da byk tolong...
last2 tak pergi pon..aku cuma blajar kt Cosmopoint..tu pon amik Komputer Basic jek...
ok la tu kan..hehee..
so, bila anak buah aku ni berjaya, aku n family tompang gembira la...
harap2 anak aku sok pon berjaya gak cam dia..InsyaAllah...

Anak buah aku amik Degree BioChem kt UPM Serdang...masa final exam tu dia dapat score 3.95.. terkejut maknye dengar...sejuk perut kakak aku tu...

Tapi sok pagi derang ke rumah aku dulu sebab adik dia nak kene tinggal kt umah aku..
Belah malam lak ada makan2 skit kt umah sempena anak buah konvo ngan sempena besday bapak aku, Qaisz ngan anak buah lagi sorang....


Maksu doakan supaya ko dapat kerja yang bagus2...hehe..
sayang ko....



10 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahh konvo .. congrats .. dulu SIL pun konvo UPM .. sana pns skit cuaca .. x per ada celebrate makan2 tue ;-)

eza said...

wei....aku tak dijemput ker???

ijan@2 akak ummihakimi said...

ok ler...
x de jemputan luar ker?

~Eila @ Along~ said...

tahniah buat anak buah fiza..bestnya konvo...dpt bunga..org wish..hehe..teringat time konvo dulu2...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
hehe...fiza tak merasa pon konvo ni..
ala..makan2 ngan family jek..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kekza,
hahaha..ala..makan2 ngan adik badik jek..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ijan,
hehe..elek..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

eila,
timekasih..
hehe

Redbloodsnow said...

vavava...congrats nurul ^_^ pssttt comeylah ank buah fieza neh. nk kenenkan ngan abg zie si minie tuh...weols jaoh ler plak..hikhik

:P

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

zie,
klu nak kenenkan ngan abg zie pe salahnye..
tapi kang apa akak nak panggil si minie tu erk..
hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...