Monday, August 10, 2009

Aktiviti di Malam Minggu

Hari sabtu dalam kul 11 pagi kakak aku da datang dah..
maka aku kene get ready sebab nak mekapkan anak buah aku yang nk konvo tuh..
adeh...maksu tak reti..sikit2 bleh ler...huhu
harap ko puas hati ye Nurul...hehe
dah siap mekapkan apa lagi amik gambo ler..
try camera baru anak buah aku ni..nak konvo dia sanggup carik camera..
lagipun derang memang takde camera...rugi la kan konvo tak amik gambar..
tu yang dia terus beli tuh..seb baik da gaji..hiks..

Derang gerak kul 12.30 pm...manakala kakak aku lagi sorang jenuh buat pulut kuning kat dapur..
sebab anak dia khatam Quran...dah siap sumer dalam kul 6.30 pm aku ajak En Cerpelai ke Port Klang..carik kek tuk besday ngan kek tuk anak buah..

Tunggu punya tunggu kul 8.30 malam baru kakak aku balik dari UPM..banyak giler bungan yang anak buah aku dapat...lama giler..
balik2 memasing muka kepenatan..kelaparan..hiks.. mau tak nye..4 jam kat dewan tu tanpa makan n minum...jenuh nak nunggu habis..da ler tak bleh kuar dari dewan..seb baik aku tak ikut..kalau tak..hmmm...

Sebenarnye besday Qaisz esok (11/08/2009).. tapi tahun ni ktorang tak buat besday party cam tahun lepas..selang seli ler wei..kang tetiap tahun buat naik jemu lak jenjiran ngan kengkawan..hehehe..(bejet elek sebenarnye) kahkahkah...InsyaAllah tahun depan kalau ada rezeki lebih ktorang buat lah..hehehe...

oklah..jom tgk gambar..

Posing dulu erk..

Dari kiri : mak aku, kakak aku no 3 , kakak aku no 4
muke aku ngan derang tak sama kan??
apa lagi badan aku..hahaha

Abang ipo, kakak aku, Nurul (anak buah)

Amik gambo ngan nenek n sepupu sepapat


Hat ni lak gambo ngan atok (bapak aku) n sepupu sepapat

Gambo ngan atok..

Gambo ngan kakak aku


Gambo ngan aku ler....hehe


Potong kek tunang ke tu?? hehehe..


4 comments:

SyaNa said...

TAHNIAH NURUL
(tercapslock plak)

cantek baju tgk kembang tu

yanggg kek cantekkk

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah.. cun le baju ko nurul... anto taylor ke beli ready made nie???

klu ade "orang" tengok kompom dia meletop!!!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
yang..lawa kan baju tu..
aku pon soka..tapi rege pon lawa gak..hehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ijan
beli ready made ngan harga RM2**.**
hehee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...