Thursday, August 13, 2009

Insurans

Korang...nak tanya laa pasal insurans..hahhaa...
aku mmg tak pernah amik insurans...
so, aku ada beberapa soklan nak tye ni...

Untuk aku:-
- Insurans apa yang bagus??
- jenis insurans apa yang patut aku amik??
macam medical ke... bla..bla..bla ke...


Untuk Anak:-
- Insurans apa yg bagus gak tuk budak?
- klu amik insurans education ada cover skali tak ngan medical?


hehhe..see?? aku mmg tak tau pasal insurans ni..
klu korang tau bleh inform aku tak...

1 comment:

E 1 said...

Insurans atau Takaful bagi yang muslim adalah sangat penting. Ianya akan membantu waris sekiranya berlaku musibah pada kita. Saya pasti semua orang ada hutang. Jadi dengan adanya takaful sekurang-kurangnya waris boleh tolong settlekan hutang tersebut. Kalau nak citer penting takaful memang panjang. Kita kena tahu objektif ambil takaful. Dengan itu kita akan tau pelan apa yang terbaik. Selanjutnya akan diterangkan kemudian

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...