Friday, September 4, 2009

Bag Raya Dah Sampai & Hadiah dari Syana

Ari tu ada beli handbag raya ngan my laling syana...semalam baru dapat..thanks yang..
aku beli 2 bijik..satu tuk aku..satu lagi hadiah tuk anak buah aku yang dah konvo ari tuh..
selama dia periksa dari UPSR smpi lah masuk unibersiti aku tak pernah bagi dia hadiah pape lagi..
so ni aku bagi handbag sekali harung namanye...hiks..bleh buat raya ye dak..

Belek punya belek bag tu skali tgk ada hadiah plak kt dalamnye...ari tu syana ada pergi Cameron..
so dia bagi aku FM..cantek woo..aku mmg suka...nak2 ada gambo strawberry...mekasih ye yang..ingat gak ko kat aku..terharu aku...bila plak aku dapat g cameron nih..hiks...

korang..semalam tak jadi buat puding laa..bleh plak aku terlupa nak beli barang2nye..takpe esok smpi senin aku cotiii...bleh bersilat gayung kat dapoq tu...kikiki...

Hadiah dari Syana....kiut miut kan...
dah ku letak kat peti ais...

apa tu???
hehehe..



coba teka mana satu aku punya bag..hihihihi

12 comments:

~amy liana8886~ said...

yg atah t akak nyer..hehe..

SyaNa said...

suke ye
:)
tq eh
aku jual

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah beg raya yer .... ;-)

miji said...

oiitt curik followers kat blog aku yer...

M@L@ said...

beg raya cantek ooo...

ai said...

Fuhyoooooooo..

siap ada beg raye lagik!

Redbloodsnow said...

whoaaa!!!! hbeg coach tueeeeeeee. agaknyer beg yg 1st tuh akak nyer kot..hehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

amy,
ye ke??
betul la tu...
hehehe
pandai pon...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
suka bangat yang..
aku beli ye

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
beg raya merangkap beg jalan2 merangkap beg keje..hahahha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

miji,
eleh..suke hati den laa..hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ai,
alah...biasa je tuh..
kebetulan handbeg da naik jahanam dah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...