Thursday, January 21, 2010

Check up di Hospital Klang

Hari Selasa aku ngan en cerpelai amik leave sebab nak bawak Qaisz check up kat spital klang..
Doktor nak tgk tempat yg kene operate tu..

Kul 1.30 petang dah terpacak kat sana..tak rugi terpacak awal sebab dapat no 1..hehe...

Qaisz bleh lak tak nak masuk kat tempat tggu no tu...dia dah cam kot..lama gak hubby bawak dia round2 kat area situ..aku lak kene duk dalam..kang takut terlepas no plak..

Bila turn dah sampai kan..nak masuk bilik doktor Qaisz dah nangis jerit2..padahal doktor tu blom lagi sentuh dia..haihhh...then doktor suruh baringkan dia bukak pampers sumer..doktor check dia punya telur then doktor cakap dah ok..tak yah datang lagi..yahooo..hehe

Sekejap je chek up kali ni..sebab doktor pon dah bingit kot dengar Qaisz nangis..hehehe...

Lepas Raya Cina ni kene check up kat klinik desa lak..hmmm..harap2 kt situ dia tak laa nangis cm ni...dia fobia masa operate tu kot..sejak dari tu bila jumpa doktor terus nangis2 cam kene pukul...kekeke...

1 comment:

Dj Epoi said...

Gua doakan agar cepat sembuh...

Salam sama big Bro ya....!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...