Thursday, April 22, 2010

Berwajah Baru

Salam semua...perasan takk??? kehkehkeh...fiezzamy blogspot berwajah baru..
berjaya jugak aku tukar templete ni...tapi makan masa setengah hari tauuu..dugaan betul...


Kepada follower2 baru dan kawan2 blogger yang baru tuuu aku ucapkan terima kasih banyak2..
korang memang best..blog2 korang pon mantopppp sekali...huhuhu..lepas ni bleh laa aku skodeng2 lagi kan...


Dan terima kasih kepada Cik Hel kerana banyak membantu akak hari ini...(sambil kenyit2 mata..)


Sape nak tau tips2 berblog silalah ke blog Cik Hel ye...sangat peramah orangnye...dan yang paling penting dia masih single...upsss...hehe..adeh..penat puji ni Cik Hel tak de pape ke...air sirap ke KFC ke...lariiiiiiiiksssss...

3 comments:

~Eila @ Along~ said...

wahh..tantekkkkkkkk!!!

helena's said...

kakak lah belanje air mata kucing 1..hahaha

jangan berhenti menulis okay!

SyaNa said...

yang aku suke umah baru ko

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...