Monday, April 26, 2010

Rindu kamu kamu dan kamu

Salam semua..setelah 2 hari tak kerja aku teramatlah rindukan blog aku ni...
dan paling penting aku jugak rindukan blogger2 kesayangan aku...korang memang best..
kepada kawan2 yang masuk rumah aku ni, kalau tengok tak berupdate pape tu sorry sangat2..


Sebabnya saya online time kerja jek.,.kat rumah tiade internet..tapi akan diusahakan tuk masukkan internet kt umah..gara2 gian berblog nih..hehhee...


Terima kasih kepada yang sudi jenguk blog aku yg tak seberapa ini..yang tinggalkan jejak tu nanti bila aku free aku jengkuk blog korang ye..yang tag aku tu terim kasih banyak2..nanti aku buat tau..wekeke..


Sekarang aku nak siapkan kerja opis dulu..lepas tu baru lah bleh blogwalking dengan amannya...


Korang tunggu kehadiranku..chewahhh!!..ko ingat ko sape fieza oiii...hehe



RIndu
kamuuuuuuu dan kamuuuuuuuuu...mmuahhhhhhhhhhhhh!!

2 comments:

asilahmuhajer said...

letak la gambar lipstick satu. baru sesuai muah2 tu.hehehe

Kamsiah said...

salam perkenalan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...