Friday, May 14, 2010

J Card Day





Semalam J Card Day kat Bukit Tinggi..pagi2 aku chat ngan kazen aku tanya kat dia nak pergi ke tak..then dia reply ok jek..aku ngan kazen aku gerak kul 2 smpi kul 4..hehehe..

Semata2 nak rembat cadar AKEMI...

RM57.++ hehe..
dah tak tau nk pilih kaler apa..rambang mata aku..
en cer suka warna itam..aku amik hat ni je laa..hiks


cadar ni 100% cotton tau..bukan tak nak beli yg murah2 tu..tapi masa nk kawen dulu aku ada dua set cadar yang jenis cotton..tahan smpi sekarang tau..5 tahun sudah..hahaha
pestu member2 cakap kalau nk beli cadar kene carik cotton betul..jgn amik campuran nye..sbb tak tahan..betul laa korang cakap tu..hehehe...


tak bleh tahan aku duduk kat tempat cadar2 ni..rege RM30 pon da cantek2..tapi jenama lain laa..oleh kerana aku idamkan AKEMI ni dari dulu..so haruslah aku capai yg ni..hiks..nak je aku amik 2 3 set lagi..hahaha..


pestu nampak bantal peluk..ingat nak rembat jugak..tp takut en cer marah..skali bila citer kt umah en cer tanya kenapa tak beli..adoii..camane nk beli..$$$ ngan cukup..naseb laa bukan lepas gaji..klu lepas gaji mmg penuh tangan aku kiri kanan....hahaha


seronok rupanya soping time J card ni..patot laa ada yg sanggup amik cuti semata2 nk soping kt sana..berbaloi2...lepas ni aku nk kumpul duit..ada J Card Day je kompom aku amik cuti..beli apa yg patot..aku skang giler membeli cadar...

Dah rasmi pon cadar ni malam tadi..best..sejuk jek.. tak panas pon...i likeeee....


time kasih ye farah teman akak pergi Jusco..hiks..

6 comments:

TuN TeJa said...

amboiiiii...amboiii..amboiii...ko g soping ya...wah murah je cadar tu bila lah nk J card kat sini...aku nk gak, jeles plak tgk ko ada cadar tantik...huk..huk..huk..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak, murah kan..ala rembat itu jek..
jom laa kite buat koleksi cadar...

SyaNa said...

nasib aku tak gile sgt membeli cadar
sbb almari umah tak muat nk letak stok cadar
ade 3-4 set jek
ulang basuh pakai yg sama jek

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

tak tau pun ada J-kad kt Bkt tinggi .. huwaaaaaaaaaaaaaaaa

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...ok gak ada 3-4 set cadar...
aku ni 2 jek...hehehe..tu pon satu dah koyak..
ni yang aku rembat satu set ni..hahahha


diana ,
lor..ye ke..kite pon tak tau..tapi dak2 Fesbuk yg g tau..hikss

farr@ said...

bukan main suke lagi dtg kat JJ ye kak..tgk cadar kat sana rambang mata dibuatnye..xtau nk pilih yg mana..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...