Friday, March 4, 2011

Gift Dari Pn .Syana



Salam semua. Alahai. Giler lama tak hapdet blog kan. Nak buat camane.

Mood tak mariii laa. Nanti laa. Akan ku pasang beruk band kat umah.
Senang saya mau update dan blogwalking umah kawan2 kan. Hehehe


Saya dapat hadiah dari my laling Syana.

Sorry la yang. Lama dah aku dapat keychain ni. Tapi hari ni baru nak masuk blog. Comel sangan wei. Kagum ngan ko laa. pandai ko buat.
Kalau aku laa..memang tak jadi keychain kot. Mau jadi benda lain kang. Hahaha

Thanks yangg... i likeeeee...hehee

saya dapat ini.

Cantek kannn...hehe

Sesambil tu korang leh terjah blog niaga my laling ni tau.
Saya dah beli pon baju baby dari dia.Comel bangat...
Eh!..bukan, bukan,
Baju baby tu bukan saya yang punya.
Tapi nak bagi kat kawan saya. hehe

http://syalia-shoppe.blogspot.com/

Terima kasih laling....

1 comment:

Ayuraza said...

comelnyer..
tahniah dapat gift.. ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...