Monday, October 13, 2008

~ Nak tips..

Nak sangat jagi seorang blogger yg tegar..hehee..
Ye lah..cam Kak Red tuh...popular dia kan...rajin dia update blog...
haihh..
bak kan je aku ni x der enpon camera...klu ada, mmg hari2 aku upadate blog kan..
papepon aku respect le kat Kak Red ngan blogger2 lain...
rajin korang erk...
Nak g tau ni..slalu kt opis masuk2 je keje mesti aku tgk blog2 derang..
Nak2 Blog Viruspadu ngan Kak Red ni...
Blogger lelain pon aku tgk gak hari2..nak2 time x der keje kan...hiks
bila agaknye aku leh jadi cm derang erk..
Akak2, sile ler bagi saya tips......huhuhu....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...