Thursday, October 16, 2008

~ Kem Kotex


Ha...Ni aku nak bagi tau korang ni. Kepada kakak2, adik2, abang2, bapak2, ibu, makcik2.
Kotex ada menganjurkan KEM KOTEX® 2008 Club Med Cherating Beach pada 17 – 19 Disember 2008. Terbuka kepada gadis2 dan anak2 dara berusia 13tahun - 21 tahun.
Kalau2 korang x der anak pompuan ke boleh sebarkan kepada anakbuah ke anak2 jiran ke sedara mara ke kan. Bagus tau Kem Kotex ni.



Berminat??



Beritahu kami satu perkara tentang anda yang ingin diperbaiki untuk mengecapi impian anda
(Tidak melebihi 150 patah perkataan)


Semua penyertaan mesti diterima selewat2nya sebelum 5.30 petang pada
31 Oktober 2008 (Jumaat)

Jangan lupa baca terma dan syarat: Saya bagi list skit erk:

1. Gadis berumur 13-21 tahun.

2. Korang kene hantar seberapa banyak borang penyertaan pon .

4. Dah siap sumer, sila poskan ke alamat :-

‘Kem Kotex® 2008’,
PO Box 8615, Pejabat Pos Kelana Jaya,
46793 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Pape pon korang click kat sini erk . Kem KOTEX.
Best sebab ada celebrity tau. Apa lagi cepat2 ler terjah.
Khas untuk 50 orang bertuah je tau!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...