Wednesday, April 15, 2009

Tak cukup masa & Terima Kasih

hahaha....tetiba je rasa x cukup masa semenjak dua menjak ni..
terkejar sana sini...
mana nk buat keje opis...
mana nak jaga kedai..
mana nak buat marketing (ni syana yang ajar aku)...
memula buat blog kedai lagi lah..
dah hampir putus asa...
asik x jadik jek..
ada je yang x kena...
tapi teruskan jugak..
dalam hati ni berkata :-
" Tuhan ngah uji aku ni... memula nak meniaga mana ada tetiba je senang..
apa orang kate..susah dahulu, senang kemudian ye tak?? "

maka saya pon gigih le buat blog berkali2..edit sana sini...huh..penat tau..
tapi tak per.. nak cari rezeki kenelah lebih usaha kan..hahaha..

Sebelum tu nak ucapkan terima kasih kat Syana..sebab dia banyak support dan banyak bagi tunjuk ajar pasal meniaga online ni..dia pon tolong saya sebarkan kedai saya ni kat kawan2 dia...terharu saya...almaklumlah saya ni kan budak baru nak belajar...hiks...
sebeulom ni pernah mintak pendapat dari dia..saya tanya dia kalau saya nk try meniaga online ok tak..nak tambah income..pestu dia jawab ok jek..dia suruh saya google kat tenet...
maka, satu hari tu terjumpalah kedai kain ela ni... maka secara x langsungnya saya pon bukak kedai kain ela secara online...hihihi..gitu ler ceritanya.. sebab tu ramai yang terkejut..yelaaa..tetiba je ada kedai kan..hiks...

Tuk En Cerpelai plak, terima kasih sebab promote kedai ni kat blog ngan kawan2 pejabat...hiks..
Dah maju kang, ayang lanje makan Kepci ek..hihi...

Kepada kengkawan lain tuh, terima kasih sebab sudi jenguk kedai saya dan support saya.. Jadi follower lagik..mmg terharu...

InsyaAllah...mudah2an apa yang saya buat ni dapat menambahkan pendapatan keluarga saya..dan bertambah rezeki keluarga saya..Amin..

3 comments:

helena's said...

Alhamdullilah..saye setuju!kekeke
mule2 memang susah,,nt da senang jgn lupe sy ek..hikss

SyaNa said...

Chaiyokkkk
nnt aku jaja gambor kain aku beli tu ye..

M@L@ said...

betui..betui..betui.. susah dulu senang kemudian.. dah senang nanti jgn luper kiter kat sini.. belanjer ler kepci jugak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...