Tuesday, May 12, 2009

Hari ni x der mood

Hari betul2 x der mood..tak tau kenapa..tensen jerkk..geram pon ada...
rasa cam nk menjerit sekuat hati..tapi kang aku lak yg x der suara...adeih...
kat opis ni pon satu hal...ntah apa punya manager pon tak tau le..
manager meja gamaknye!!!..

hari jumaat lepas kan saya x keje..dah amik cuti awal2...so, si manager meja ni ler yang cover keje saya..bleh lak dia buat keje x habis..separuh2..ko da tau benda tu urgent, ko siapkan je lah..
nape nk tggu aku???...klu aku cuti setahun, ko pon biarkan smpi setahun..cam tu erk???? sengal!!!
semua nak aku yang buat!!!..saya wat keje import..so ada kapal 7hb da masuk...kene submit kat EDI...dia bleh tggu saya masuk keje hari isnin 11hb baru nak submit EDI...

dah tu hari lak saya mmg bizi ler...nk setelkan keje saya dulu...dia bleh sebok2 datang meja tanya itu ini..kapa yg belom sampai pon nk tye...dah tu carik2 dokumen..korang pepaham ler klu tgh bizi..kompom2 ler meja cam tongkang pecah...dan2 tu dia nk carik dokumen...seb baik bleh sabar..dah nk melenting da tadi...nak je cakap cm ni " ko x nampak ke aku bizi haaaaaaaaa????...carik nanti2 bleh tak??.."..huaarrrggggggggggghhhh!!! geramnyeeeee...
legaaaa nooo...dapat lepaskan kt sini...hahaha

lagi satu tadi cik hel ada menjemput kami somi isteri ke rumahnye...ada makan2 katanye...
sempena menjadi pemenang kat blog syana..(memandai je aku ni..hahaha)
tapi memang para2 pemenang dijemput skali..syana nak buat penyampaian hadiah kt situ skali harung...senang kan..termasuk ler saya..tapi dapat no.3...no.1 si mamamanja...no.2 si cik hel kite ni...tapi apakandaya...saya x dapat hadir kesana kerana kereta kami demam...tak larat jalan jauh..nanti sakit2 badan kt tepi jalan kang...huwaaaaaaa...sob..sob..sek..aku nak join korang jugakkkkkkk!!!!...

to my dear hubby.....call ler anip..mintak tolong dia...nanti kite bg duit minyak le...huhuhu...tapi esoknye pon ade kenduri gak..member sayanye abang kawen...camne ni...


tak pelah..klu ade jodoh untuk kita berjumpa, InsyaAllah jumpa gak satu hari nanti ye syana, cik hel ngan mamamanja...
korang doakan ler supaya aku dapat pergi...hahaha...sempat lagi tuhh...
ok ler....luahan isi hatiku sampai disini sahaja...korang penat baca erk...
terima kasih ler sebab sudi baca luahan isi perut aku ni...hahaha...giloooooo!!!

7 comments:

helena's said...

ala dtg le..abg anip bg le..ahahaha

TuN TeJa said...

Siannya..aku dah merasa tekanan perasaan pasal keja...sabor je lah ya...
klang ada komuter ke? kalau ada meh dtg s.kmbg aku hantor g putrajaya dekat je...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

cih hel,
muekekee...tggu je lah..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

sis teja,
tu ler tensen jek...
ada komuter..tp nk g tu malam..
bawak anak...camane..hihihi

*ayu* said...

ha ko! betul punya luahan rasa ni fieza! ahhahaha..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ayu,
tau tak pe..
geram ni...mana pernah saya lepaskan geram kt blog ni..
ni kira dah parah le ni..
wakakakaka...

SyaNa said...

abg cerpelai..tolong la bang...bwk la bini abg dtg bang...
ye bang...buleh la bang...

*abis lentok da ni*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...