Monday, May 25, 2009

Plan nak berkelah ngan family mertua

Panjangnye tajuk...hehehe
Saya plan nak pergi picnic ngan family hubby ler...yelaaa..selama bercintan ngan hubby sampi skang da kawen , dah ada anak tak pernah nak merasa picnic ngan family hubby...
Selalu picnic ngan family saya je kann...ni nak ler g ngan mertua lak...
sesambil beramas mesra ngan meraka...hehehee...

Oleh kerana saya tggu orang lain plan, tapi tak de sapa yang plan, maka sebagai menantu sulung / kak ipo sulung, kenalah saya menyuarakan hasrat dihatiku ini..cheewaaahhhh...
pagi tadi saya tepon mak mertuaku..g tau pasal plan ni..mak mertua saya cakap dia ok jek..
adik badik lain pon ok..cuma ayah mertua je lah...bizi sentiasa hehe...mak mertua saya kene wat appointment ngan ayah dulu...ayah kan bakal YB..hiks (Ya ampunnn) klu ok baru bleh plan..hiks..

Saya suruh adik2 ipo bawak tunang ngan awek derang...bile lagi bakal2 menantu nak bermesraaa...time ni le kan...kira ok dapat biras cam saya ni...sporting....baik...rajin..eh!! rajin ke..sikit2 ada ler kan..(puji diri sendiri nampak)...
cuma tak pasti nak g mana..klu g pantai dah boring lak...pestu panas kan..kesian Qaisz..
teringin nak p air terjun ler...rasa2 sg congkak ok kan tuk family n budak...korang ada idea tak??..

Mesej tuk hubby n Angah :-
kalau acik ngan ucu ikut lagi best kan??..hahaha

3 comments:

*ayu* said...

ulu yam? ok x?

helena's said...

sg congkak best..takpun tekala ke ape nama dia..

ijan@2 aka ummihakimi said...

ko picnic kt sungai belakang umah ko je ler...

kompom en cerpelai senyum sampai ke tengkuk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...