Friday, June 5, 2009

Indahnya semalam...

Semalam pas balik kerja terus menuju ke Jusco Bukit Tinggi...Jalan laju-laju kononnya nak beli tiket wayang..sampi je kt TGV tuh citer Night Museum yang ada pukul 11 malam...citer Jangan Pandang Belakang Congkak pon sama gak...hubby tanya nk tgk ke tak..saya jawab malaslah..lama sangat..so ktorang decide nak g beli baju tuk Qaisz..tetiba nampak The Body Shop..hehhe...saje cakap ngan hubby "Ada sale le kt Body Shop"..hubby jawab "Kata nak beli minyak wangi.."..hahaha...saya pon apa lagi..terus pilih minyak wangi White Musk..ada 10% less..yang 50% tu apa ntah yg less..barang2 terpilih je...yelaa..sebelum kawen dulu mmg minyak wangi ni ler jadi pilihan..sampaikan hantara pertunangan pon hubby bagi set white musk ni..hihi...bila da kawen dapat Estee Lauder terus tak pandang Body Shop..hahah...skang ni mmg ngidam sangat nk pakai minyak wangi ni..lagi pon minyak wangi saya kt umah mmg da habis...Terima kasih banyak ye En Cerpelai bg hadiah minyak wangi...

Lepas tu terus g Padini..nampak 70%, 50%...mataku dah rambang dah..hiks...last2 rembat seluar panjang Miki yang harga asal RM79 ada less 70% dapat ler RM23.70..pestu amik t-shirt Miki gak..harga asal dalam RM59.++..less 50% dapat RM29.++... dapat 2 helai je tuk Qaisz..sebab warna yang saya carik tu x jumpa..nak warna cekelat ngan pepel...hihihi..

Bila da setel semua, perut lak lapooo...saya ajak En Cerpelai g Food Court..tapi ramai sangat orang semalam..En Cerpelai terus ajak g makan kat Kenny Rogers (tak reti eja).. Kali pertama makan Kenny ni masa sebelum bertunang...so smlm dapat makan lagi..hihihi...hubby belanja sempena annibeseri...

Indahnya semalam bila dapat keluar dating ngan suami tercinta..nak2 pulak dapat hadiah ngan makan free...ktorang memang tak pernah sambut anniberseri pon...tahun lepas just tgk wayang jek...mana ada duit nak sambut lebih2 kan...hadiah pon tak terbeli...skang ni hubby dapat rezeki lebih, dia pon blanje ler saya...terharu betul..hehe...bersyukur sangat2..

Buat suami saya En Yusman Fazzamy, Terima kasih sayang..semalam adalah hari yang paling indah sekali...hihihi...

ok..jom layan gambo yang tak seberapa ini...

"Haihh..mana lak makanan ni tak sampe2..perut dah bunyik da ni"..kata En Cerpelai..

"Terima kasih ye bang..blanje makan syedappp"


Kami makan set yang ini...lupe namanye...


Muffin vanilla...x syedappp...

Baju raya Qaisz..

Minyak wangi dari hubby...


Seronok dapat hadiah...

14 comments:

helena's said...

alahai bestnye dapat datin..ni tak saba nak kawen..nanti leh sambut anibesari..haha

~Eila @ Along~ said...

fiza...selamat ulangtahun perkahwinan ye..semoga kalian makin bahagia dan kekal selamanya...makin murah rezki dan ceria selalu...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh sungguh hepppi mama qaisz nieh ..hati bunga2 yer

M@L@ said...

seronok nyer... wah dpt minyak wangi lg tue... sedap tak bau nyer?? x penah beli body shop nyer minyak wangi..mahai ker murah??

wah sedapnyer ko mkn kenny rogers dah lama x mkn...

*ayu* said...

alah sweetnya...
:)

SyaNa said...

ewahh..dating sakan ko ye..
nnt kite sembang2 ye..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

cik hel,
adeh..masuk kali ni dahbape kali akk dengar ko cakap nk kawen..hihihi...
genap 44 kali..sure ko kawen..wekekeke

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

eila,
terima kasih atas doa eila tuh..hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
biase le..mama qaisz da lama tak p dating..
seudah semestinya hati berbunga2...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak mala,
ok ler..kite suka bau white musk ni sedap je..rasa nk makan je minyak wangi ni..hiks

dulu 30 hengget..skang 48..dapat kurang 43..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak ayu,
thanks...hihihi

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
tu ler..dating sakan..
aku tggu ko habis kerja ni..
bila mau ym ha??

ai said...

amboiiiiii...sonoknya dia..!!!

Dj Epoi said...

Walaweeeeeeeeiiiii

Sungguh-Sungguh Indah weih!!!!!
Bertuah Badan dpat HUBBY yang Kreatif nih woit!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...