Thursday, January 14, 2010

Kemas2 bilik jumpa ini ==> surat2 , kad raya dan 1st gift

Kejadian adalah masa mengemas bilik..tetiba terjumpa beberapa keping surat cinta dan kad raya..kehkeh..milik siapakah itu??
Milik En Cerpelai....


Siapa pulak yang bagi banyak2 tu ye??
Aku laaa..hehehe

Dulu masa bercinta mmg la enpon dah ada kan..tapi ktorang tetap gak nk tulis surat2 ni bagai...nk sms pon masa tu aku tak guna enpon..dah tunang baru pakai enpon...huhuhu

Kekdahnya tulis laa surat panjang lebar walaupon umah kami ni kalau kera nak kangkang pon kenalah banyak kali kangkang baru sampai (simpulan bahasa sekangkang kera)..hehee
Yang selalu rajin nulis surat tu aku laaa...tapi bukan takde respons tau..haruslah en cerpelai membalasnya...kalau part en cerpelai yg balas surat kan..mmg aku asik gelak je laa baca surat tu..sebab banyak sangat lawak yg dia tulis...tapi aku sukaaa..hehe..dalam lawak2 dia tu ada gak laa part yang serius...

Sampai bila korang asik tulis surat jek??
Jawapannya sampai laa kami bertunang...gaduh2 skit pon nak pujuk kene gak tulis surat...klu tak puas hati pon tulis surat..bukan takde talipon umah..ada je...tapi ntah laa..hehee

Kad raya lak samapi da kawen pon bagi kad raya..erkkk..cuma tahun lepas je takde kad raya...huhuhuhu....

Aku blur kan nama en cerpelai tuuu...hehehe

Lepas tu aku jumpa lak bekas hadiah tuk kali pertama en cerpelai bagi aku dan jugak kotak hadiah set perfume yg aku bagi kat en cerpelai..aku simpan smpi skang tauuu.....dan aku masih pakai lagi smpi skang...kenangan tuuu

Hadiah pertama dari sidia...cincin emas..hehee...

Cincin ituuu...hadiah besday..

Set perfume Romano...hadiah besday gak..hehe


Surat2 dan kad2 raya yg en cerpelai bagi aku pon masih aku simpan cuma tak berkesempatan nk snap..nanti lah ada masa aku snap lagi..hehehe


1 comment:

Redbloodsnow said...

lawa ok cincin 1st gift tuh. 1st gift dr yg tercinta lah jd sentimental value kan kak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...