Friday, January 14, 2011

Dani Owhh Dani...



Pepagi tengah dok jalan2 kat blog orang sekali terbaca entry pasal Dani anak Honeysour's (Ana) kat blog Miera

Alahaiii..kesian Dani. Aku memang selalu baca blog Ana ni. Hari tu dia ada problem dengan pengasuh yang jaga Dani. Lepas tu Ana pon carik Taska yang berhampiran dengan umah dia. Memula tu ada kesan cakar kat telinga Dani. Tapi semalam ada kesan2 lebam kt muka. Makin teruk lak aku tengok. Camane jadi cam ni. Pihak taska tak pantau ke ha?? Ana dah tanya orang taska tu tapi orang tu cam tak tau pape jek. Hmmm...

Kalau aku di tempat Ana pon sure lah aku sedih dan dah tak tau nak buat camane. Nak carik Taska bukanlah senang. Lelagi sekarang ni memacam yang jadi kan. Aku harap Ana kuat dan tabah hadapi ujian dan dugaan dariNya. Fieza doakan supaya Dani dapat pengasuh / taska yang lagi bagus penjagaannya. Bawak Dani pergi check up ye Ana.

Ana..mintak izin copy gambar Dani tau..
Korang tengok muka Dani ni..kesian kan..bergenang air mata aku tadi...huhu
Semoga Dani cepat sembuh..To mama Dani, sabar dan tabah ye..smoga mama dani kuat hadapi semua ni...

5 comments:

ini blog ayin! said...

ni dh kes dera ni....! kene wat report polis

cerpelai said...

Suruh makbapaknya siasat.. Kalau ada yang tak kena, repot polis terus.. Pihak taska boleh ditahan atas dakwaan cuai..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

AIN, tak sure laa dera ke apa..hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

en cerp,
pagi tadi call mak dia..mak dia tengah bawak dia p klinik nak check..da dapat tau kang baru dia amik tindakan..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aduhhhhkalau aku tulis surat tjk sebab kt taska tue ... ishhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...