Thursday, January 13, 2011

Hari ni bawak bekal pergi kerja



Hari ni mood rajin dah mari..Pepagi dah masuk dapur. Sebab nak siapkan bekal untuk en cerp.

En cerp request nak bawak bekal nasi goreng feberet dia. Untuk aku lak cuma makan roti ngan telur ngan cheese. Lari sudah atkins aku ni. hiks..tapi nasi memang aku dah dekat dua minggu tak makan. hehe

Tapi lupa lak nak snap gambar. Sebab da terlambat pon. wekeke..

Gambar adalah dari Mr Google.hiks..

1 comment:

TuN TeJa said...

bagus isteri aku ini kata en cerp..dan isteri en cerp berkata hiks aku nk tgh diet nih...ahak..ahak..ahak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...