Thursday, August 27, 2009

Sticky Mode (Kuih Tat Bakul)

Salam semua,
Kakak sedara a.k.a jiran saya ada menjual kuih tat bakul , kek pulut, roti pizza secara online.
Kepada sesiapa yang nak menempah, sila layari laman web berikut atau pon boleh je inform saya....








Testimoni dari saya sendiri:-
Kuih tat bakul ni memang sedap giler..besar pon besar..kenyang beb..tak cepat muak pon kalau makan kuih ni..makan sekali rasa nak lagi...tak sama macam kuih tat yang ada kat kedai2 tuh..
sebab kuih tat ni dibuat sendiri "home made" ye puan2..bukan mesin yang buat..hehehe...
inti nenasnye pon banyak...orang kata "perfect" ler...rugi kalau korang tak beli...

7 comments:

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiii...

KUIH TAT..brand CERPELAI hehheehh

TuN TeJa said...

Fiza,
nak order cam ner???

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

sis,
klik je kat laman web tu..
kt belah tepi ada cara2 nak order..
tak pon akak order ngan saya pon bleh jerk...hehehe..
nak berapa kak??

miji said...

nak order kuih lepat plak kat sape? hehehehe...

tak pun lipat kain jelah..

kuih tat free takde ker? nak bagi kat mak mertua

mama tisya said...

salam..

pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

MuMMy 2 Haqq said...

sedapnye...kalo nak suh tlg pos kang bekecai pulak..

FazidElias said...

kuih tart...fav tu... tergoda la pulak nengok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...