Thursday, October 22, 2009

Banyak perkara nak disettlekan bulan 11 & 12 nie...

Nampak gayanye bulan 11 ngan 12 nie mmg aku asik apply cuti je lah ye..
sebab ada jemputan kahwim , jemputan berkhatan dan yang paling penting anak aku nak kene operate..

Jemputan kahwin - sepupu aku kawen pada 15/11/2009..tapi aku kene amik cuti start Jumaat sebab dia nikah lepas solat Jumaat..
pestu nak bagi tau bahawa 16/11/2009 tu adalah hari tuek aku..kahkahkah...(tujukan tuk En Cerpelai...hahhaa)

Qasiz operate - Qaisz akan operate pada 10/12/2009 pada hari khamis...so kene amik cuti hari khamis..naseb laa jumaat tu mmg cuti hari agong kot..then sabtu tu mmg aku tak keje..so sambung smpi hari isnin..selasa baru start keje balik....

selang seminggu Qaisz operate, kenduri anak buah aku berkhatan plak kat Batu Gajah. Abang aku buat hari Sabtu bersamaan 19/12/2009 (hari tuek en cerpelai time tuh)..kebetulan Jumaat tu cuti Awal Muharram..maybe akan bertolak ke Batu Gajah pada hari Jumaat lepas sembahyang jumaat kot..balik klang balik kalau tak hari sabtu ptg, maybe ahad pepagi da balik...takkan nak balik cepat2 kan..hehe...aku seperti biasa tak yah apply cuti laa sabtu tu..sebab mmg da cuti kan..cuma en cerpelai, kakak aku, abang aku semua yang keje sabtu tu kenalah amik cuti ye...

Bukan sape pon yang buat kenduri..abang kita sendirikan...time aku kawen dia bleh datang awal..balik lak hari isnin..siap tolong kemas semua bagaikan..takkan kita tak bleh buat cam tu ye tak...bukan selalu pon ke sana...kene ingat semua tu...cehhhh...pandai je aku nasihat2 kat sini..huhuhu..

Plan nak ke Batu gajah tu konon nak sewa van..tapi klu sewa van dah tentu mahal..sebab tidur sana kan..duit bayar sewa van tu dah bleh buat bayor tuk service kereta kannn...pikir2 balik cam tak jadi je nak sewa van..tapi banyak gak nak kene betulkan kereta tu..nak service, tukar tayar lagi..duit minyak ngan tol takat spend Rm200 ok la kot kannn....

Tak kisahlah pape ponnn....yang penting Qaisz tu kene operate dulu...hehehe..

6 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah penuhnya diari fiza .. takper fiza .. slow2 plan .. kita doakan semuanya berjalan lancar ;-)

SyaNa said...

aku doakan qaisz ok..
siankan budak2 da kena operate
sabar ye yang

M@L@ said...

ala sian nyer anak ko... akak doakan semoga semua nyer ok..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
thanks diana...harap2 cam tu lah

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
tu la yangg..risau time nak kene puasa malam tu jek..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak mala,
time kasih kak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...