Wednesday, October 21, 2009

Good Luck Syana

~~Entry ni aku tujukan khas buat kawan aku yang tercinter..PN.SYANA~~

Syana skang ada kat Kuantan..Dia wat treatment untuk IUI atau pon IVF..
Aku doakan semoga semuanya berjalan ngan lancar ye..dan aku doakan apa juga usaha yang korang buat ni berjaya..InsyaAllah...

So dalam masa ko bercuti sebulan nie, jangan buat kerja berat2 ye yang..ko rest je kat umah tu..
Syarul kan adooo..hehehe...mesti dia tolong wife dia wat keje kann..tul tak Syarul..hehehe

InsyaAllah nanti klu ko da sihat aku ajak En Cerpelai terjah umah ko ye..
Nanti aku bawakkan sambal tu lagi..hehehee

P/s : jangan tanye aku pasal IUI ngan IVF ni apa..aku tak tau sangat..tapi aku tau la dia buat treatment ni untuk apa..hehehe..nak terangkan tu aku tak tau...korang pergi baca kat blog dia ye..


aku curik gambo ko ye yang..hehehe..jgn marah tau.....GOOD LUCK!!!

6 comments:

asilahmuhajer said...

iui-intrauterine insemination
ivf-invitro fertilisation

dulu masa saya praktikal dengan LPPKN, selalu gak tengok proses ni. kesian tengok perempuan yang jalani proses ni. rasa macam sakit sangat.

good luck juga utk syana.

SyaNa said...

ye ke sakit sgt??
sbb aku buat last yr tak la sakit mana
time pick up tu utk IVF dia bius kite. so mmg tak sedar ape..
time transfer telur tu kite sedar tp tak rse ape pn..kejap jek proses masuk telur tu

*last yr buat aku gugur 4weeks..

nway, tq yang..terharu aku entry ni
tq gak asilah :)

asilahmuhajer said...

memang bius. sbb tu tak rasa sakit. maksud saya, saya yang tengok tu rasa macam sakit.

syana jangan putus asa ok. Allah akan "bayar" setiap pengorbanan kita.

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

asilah,
ye ke..hehe..fiza tak tau pon pasal ni...tau gitu2 jek..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
good luck k...

asilahmuhajer said...

saya tau pun sebab dulu praktikal kat tempat ni. kat klinik dr ismail thambi.

masa tu memang insaf la. betapa besarnya pengorbanan sesetengah orang nak dapat anak.

ada setengah orang lak, dapat anak tapi dera. takpun yang paling teruk, dapat anak, gi buang lak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...