Friday, December 17, 2010

Dapat Hadiah laaaa




Hehehe...sangat2 suka noks. Sebab aku dapat hadiah.

Citernya begini.. Anak sedara akak ipor aku pergi Bandung minggu lepas. Abang aku ngan kak ipo semua follow skali ler kan. Aku lak gatal nak ngirim2 barang kat derang. Tapi aku pesan ngan anak sedara kak ipo aku nih.

Aku pon cakaplah ngan dia yang aku nak kirim handbag. Kat sana kan morah2. Ala..nak buat pakai time pergi kerja jek pon. So, bila dia dah balik sini aku pon sibuk laa tanya samaada dia ada belikan bag aku ke tak. Kot2 dia terlupa atau pon penat kan. Sebab dia tengah ngandungkan anak keduanya..Dia cakap dia ada belikan tapi tak dan nak pos.

Hari Selasa tu dia mintak alamat tuk poskan handbag tersebut. Sebab dia duduk kat Bangi , aku plak kat Klang. huhu.. Semalam petang tengah syok buat keje skali abang pos laju ketuk pintu. Dalam hati memang dah agak dah tu barang aku yang punya. Dengan sengih2 cam kerang busuk aku pon bukak pintu dan terus bagi abang posmen tu my autograf..muahaha

Alah..pendek citer jom lah tengok gambar bag.. malas nk taip panjang2..aku suka bag ni.. Guess tu..hehe..tapi bukan Original laa.. giler hape dia nak bagi yang ori kan. Oh, lupa nak g tau. Dia cakap tak payah bayar sebab dia bagi bag ni sebagai hadiah besday aku hari tuh.. Thanks kak lela.. lagi laa berbunga2 hati aku ni kan...hehehe

Bag ni bawak pergi kerja.. Bag Carlo Rino hadiah dari ayah n mak mertua dah disimpan molek2 dalam almari. Dok diam2 kt situ ek. Kang kalau nak berjalan atau pergi majlis2 baru aku pakai bag CR tu...hehehee

Thanks Kak Lela..semoga murah rezeki akak sekeluarga...

3 comments:

Jiejah @ Iza said...

fuhhhhh barang free mmg best ekekeke ... selamat berkhidmat beg baru :-))

SyaNa said...

best nye!!!
aku pn tgh usha2 ni yang nbk beg baru
tp bajet ilek
huhu

Amy Syaquena said...

As'salam...

wah bestnya..amy pun sedang menanti jugak nie he3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...