Friday, December 17, 2010

Nasi Lemak Kenangan



Salam pagi Jumaat semua. Dah sarapan ke??. Aku dah sarapan dah. Sarapan nasi lemak kenangan. Kahkahkah..kenangan katanyakan. Kenapa aku panggil kenangan?? sebab masa aku keje kat Port Klang 5 tahun lepas, aku suka sangat beli nasi lemak makcik ni..sebab dia ada banyak lauk..kalau da makan nasi lemak dia time pagi kompom lunch time tak payah makan lagi dah.


Malam tadi en cerp cakap teringin nak beli nasi lemak kat port pagi ni. Tapi, nasi lemak peberet en cerp bukan kat tempat yang aku suka beli ni. Aku suka beli kat makcik Central. En cerp suka beli kat makcik Klinik Utama atau pon mak cik yang bawak basikal tuh. hehehe



Alhamdulillah kenyang...lunch nnt tak payah makan dah...hehe

1 comment:

SyaNa said...

aku xbekpes lg yang
lapar tgk nasi lemak ko ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...